(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Ježek

Potřebné ingredience
Světlý korpus, jahodový gel, pařížská a světlá šlehačka, pudinkovo - máslový krém, potah pravý marcipán, váha 3,2 kg
Postup přípravy
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
baba1
(upraveno)
18. 3. 2013, 17:35

nahlásit

Atek
(upraveno)
17. 3. 2013, 6:33









nahlásit

Handulka0
(upraveno)
16. 3. 2013, 22:14




nahlásit

Alinka2
(upraveno)
16. 3. 2013, 23:54
@Handulka0

nahlásit

petruska1312
(upraveno)
16. 3. 2013, 21:51
Nádhera. Jak jsou udělané ty bodlinky prosím ?



nahlásit

Alinka2
(upraveno)
16. 3. 2013, 23:53
@petruska1312
Moc děkuji
. Lisem na česnek


nahlásit

petruska1312
(upraveno)
23. 3. 2013, 21:01
@Alinka2
Já si to myslela, to muselo dát práce. Dortík je opravdu nádherný






nahlásit

blanuse
(upraveno)
16. 3. 2013, 14:50
jé, ten je nádherný



nahlásit

Alinka2
(upraveno)
16. 3. 2013, 23:54
@blanuse
Blani díky

nahlásit

lucikRMS
(upraveno)
16. 3. 2013, 9:19
krásnej ježeček









nahlásit

Alinka2
(upraveno)
16. 3. 2013, 23:54
@lucikRMS
Lucko díky moc

nahlásit

tomulinecek
(upraveno)
16. 3. 2013, 9:16











nahlásit

Alinka2
(upraveno)
16. 3. 2013, 23:53
@tomulinecek

nahlásit